Gizlilik Bildirimi

Son Güncelleme Tarihi: 30.11.2018

Tanım ve Kapsam

İşbu gizlilik bildirimi sadece www.devavakfi.org (yazı içerisinde bundan sonra “Deva Vakfı sitesi” olarak anılacaktır) sitesi için geçerlidir. Deva Vakfı sitesi’ni kullandığınızda bu gizlilik politikasını kabul etmiş sayılırsınız.

Deva Vakfı sitesi’nde diğer internet sitelerine bağlantılar olabilir ve işbu gizlilik bildirimi Deva Vakfı sitesi içerisinde bağlantı verilen diğer siteler için geçerli değildir. Bağlantı verilen diğer siteleri kullanmadan önce ilgili sitelerin kendi gizlilik politikalarını incelemelisiniz.

Kişisel Veriler

Deva Vakfı sitesi ad, soyad, e-posta, telefon, adres gibi kişilerin kimliğini tanımlayabilecek hiçbir veri toplamamaktadır. Ancak sadece istatistiksel değerlendirme ve teknik amaçlı olarak ziyaretçilerin IP adresi, tarayıcı bilgisi, işletim sistemi, erişim süresi, gezinme sayfaları gibi kişi tanımlamaya yönelik olmayan anonim bilgileri toplayabilir. Toplanan bilgiler istatistiksel değerlendirme ve teknik amaçlı olup başka amaçlarla kullanılmaz ve yasal yükümlülükler ve resmi merciler dışında üçüncü kişilerle paylaşılmaz.

Bu üçüncü parti uygulamaların kendilerine özgü gizlilik politikaları mevcuttur ve Deva Vakfı sitesi bu üçüncü parti uygulamaların gizlilik politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere yönelik olmak üzere hiçbir sorumluluk taşımamaktadır. İlgili uygulamaların kendi gizlilik politikalarını resmi internet sitelerinden inceleyebilirsiniz.

Gizlilik Politikasında Değişiklik

Gizlilik Politikamızda gerektiğinde değişiklik yapabiliriz. Yapılan değişiklikler yine bu sayfada yayınlanacak ve yayınlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Gizlilik Politikası ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için buraya tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.