ÖNEMLİ DUYURU

Dünya genelinde görülen yeni corona virüs salgını dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığımızın 12 Mart tarihli kararı ile okullarımızdaki tüm sosyal etkinlikler iptal edilmiştir, yine İzcilik Federasyonumuzun aynı tarihli kararı ile tüm izcilik faaliyetleri ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.
Yetkili kurumlarımızın aldıkları bu kararlar doğrultusunda biz de vakıf merkezimiz ve vakfımıza bağlı birimlerde yaptığımız tüm eğitim faaliyetlerimize ikinci bir duyuruya kadar ara vermiş bulunuyoruz.
Vakfımıza ait tüm binalarımız (kur’an kursu ve temsilciliğimiz dahil) kapalı olacaktır.
Bu vesileyle tüm katılımcılarımıza, öğrencilerimize / izcilerimize ve siz velilerimize sağlıklı ve hayırlı günler diliyoruz.

VAKIF YÖNETİMİ