ADP- AİLE OLARAK NASIL BAŞVURULUR?

Çocukları ile yalnız yaşayan bir anne iseniz ve maddi/manevi desteğe ihtiyaç duyuyor iseniz programa başvuruda bulunabilirsiniz. Eşiniz vefat etmiş ya da boşanmış olabilirsiniz. Çocuklarınızın hukuki vasisi olmanız gerekmektedir.

Programdan faydalanmak ve bilgi almak için +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşerek randevu alabilirsiniz.

ADP – GÖNÜLLÜ AİLE TEMSİLCİSİ OLARAK NASIL BAŞVURULUR?

Yetimlere dönük programımızda Ailelerimiz ile Vakfımız arasındaki iletişimi sağlayacak bayan gönüllülerimizden olmak istiyorsanız aşağıdaki linkten;

ilgili formu doldurarak başvurmak için  tıklayınız

ya da +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz.

Gönüllülerimiz bir günlük oryantasyon eğitiminden geçirildikten sonra temsilcisi olacakları aileye yönlendirilirler. Gönüllülerimizden herhangi bir maddi katkı beklenmemektedir.

ADP – EĞİTİM SORUMLUSU OLARAK NASIL BAŞVURULUR?

Hem yetim bir çocuk / gence, abilik / ablalık yapmayı hem de burs kazanmayı düşünür müsünüz?

Üniversite öğrencisi yada mezunu iseniz, çocuklar / gençlerle iletişim kurabileceğinizi düşünüyorsanız, haftada 2-3 saatinizi yetim bir çocuğa  /  gence ayırabilecekseniz. Aşağıdaki linkten;

ilgili formu doldurarak başvurmak için Tıklayınız

ya da +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz.

Eğitim sorumlularımız bir günlük oryantasyon eğitiminden sonra ilgileneceği yetimle tanıştırılmaktadır. Eğitim sorumlularıza Vakfımız tarafından burs verilmektedir.

GEP – GELECEĞİN EĞİTİMCİLERİ PROGRAMINA NASIL KATILABİLİRİM?

Üniversite öğrencisi iseniz ve sivil toplum kuruluşlarında part-time eğitimci olarak görev almak istiyorsanız programa başvurabilirsiniz. Program bünyesinde STK eğitimcisi olarak hazırlanırken vakfımız tarafından burs desteği de alacaksınız. Program mülakat başvurusu için aşağıdaki linkten;

ilgili formu doldurarak başvurmak için tıklayınız

ya da +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz

➢ NASIL İZCİ LİDERİ OLABİLİRİM?

İzcilik ortaokul ve lise çağındaki gençlerimize yönelik tasarlanmış bir eğitim formatıdır. 18 yaşından büyükseniz ve  “izci liderliği” çalışmalarımıza katılarak izcilere eğitim verecek düzeye gelmek ve gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak istiyorsanız +90 533 020 2777 nolu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz.

➢ ÇOCUĞUMU NASIL İZCİ YAPABİLİRİM?

Kurumumuzda İzcilik ortaokul öğrencilerine yönelik olarak Cumartesi günleri yapılmaktadır. Çocuğunuzun ön kaydı için aşağıdaki;

formu doldurarak başvurabilirsiniz tıklayınız

ya da : +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz.

➢ NASIL EV OKULU ÖĞRETİCİSİ OLABİLİRİM?

Ev Okulları ilkokul çağındaki çocuklarımıza din eğitimi vermek için tasarlanmış bir eğitim formatıdır.

İlahiyat yada KK eğitimi almış ve çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak istiyorsanız. Öğretici alım sınavına katılmak için +90 533 020 2777 no’lu telefondan randevu alabilirsiniz.

➢ ÇOCUĞUMUN EV OKULU EĞİTİMİ ALMASINI NASIL SAĞLAYABİLİRİM?

Ev Okulu İlkokul 3 – 4 sınıf öğrencilerine yönelik 2 yıllık bir çalışmadır. Kışın Cumartesi günleri yazları hafta içi 4 hafta olarak uygulanır. Çocuğunuzun ön kaydı için aşağıdaki;

formu doldurarak kayır olmak için tıklayınız

ya da : +90 533 020 2777 no’lu telefondan görüşmek için randevu alabilirsiniz.